Optio VS20: de veelzijdige Vertical Shooting compactcamera met 20x zoomlensPENTAX RICOH IMAGING COMPANY, LTD. maakt met genoegen de introductie bekend van de PENTAX Optio VS20 digitale compactcamera.  
 
Naast de extra krachtige 20X optische zoomlens met een groot zoombereik van groothoek tot supertelebereik en met macro functie, bezit dit veelzijdige model een extra set bedieningsknoppen voor sluiter en zoomlens om het fotograferen in verticale positie mogelijk te maken.  

Het compacte camerhuis van de Optio VS20 beschikt over een uitgebreide reeks geavanceerde functies, inclusief 16 megapixels effectief voor scherpe foto's met een hoge resolutie en een extra groot, helder 3-inch kleuren LCD-scherm. Tevens is er een Night Snap modus die het maken van prachtige foto's uit de hand mogelijk maakt met een minimum aan onscherpte en ruis, zelfs op slecht verlichte locaties.  

De PENTAX Optio VS20 is een veelzijdige camera die veel meer onderwerpen en scènes aankan dan de meeste conventionele camera's - van alledaagse snapshots tot reis- en sportfoto's.  

Ontdek de Optio VS20.

naar boven