Vijf prima redenen om voor PENTAX te kiezen

Een spiegelreflexcamera kopen is voor veel mensen een grote beslissing.
De camera moet er één zijn die u graag meeneemt, wanneer, waar en hoe u maar wil. Om deze redenen is een PENTAX-camera uw perfecte metgezel.

1 Zware constructie ontworpen voor opnamen in alle weersomstandigheden en alle locaties

Hebt u ooit geaarzeld om uw camera mee naar buiten te nemen omdat het regende of omdat er op uw bestemming te veel stof zou zijn? Het digitale SLR-camerasysteem van PENTAX beschikt over weersbestendige, stofdichte camerabehuizingen en objectieven. Het laat water, vocht en stof niet binnen, zodat u zorgeloos opnamen kan maken in alle omstandigheden.

2 De meest uitgebreide objectiefselectie onder APS-C-sensormodellen

* Een aantal objectieven die geoptimaliseerd zijn voor APS-C-sensoren

* Merk A, Merk B

De meest populaire beeldsensor voor de digitale SLR-camera's van dit moment is de APS-C. Bruikbare verwisselbare objectieven met dit type sensor komen in twee soorten: objectieven die compatibel zijn met zowel APS-C-sensoren als sensoren met een volledige grootte en andere die alleen geoptimaliseerd zijn voor een APS-C-sensor. Objectieven die compatibel zijn met een sensor met een volledige grootte zijn eerder volumineus, zwaar en duur. Als u op zoek bent naar een compacte, gebruiksvriendelijke digitale SLR met een APS-C-sensor, is PENTAX de beste keuze voor u vanwege haar uitgebreide assortiment van verwisselbare objectieven die geoptimaliseerd zijn voor deze bijzondere sensorgrootte. Of het nu telefoto-opnamen zijn met een sterke vergroting, landschapsfotografie met een breed perspectief of een gespecialiseerde toepassing is als macro of fish-eye, PENTAX biedt een brede waaier aan zowel unifocale als zoomobjectieven al naargelang uw behoefte.

3 Compacte, lichte verwisselbare objectieven om gemakkelijk mee te nemen

interchangeable lens

WBij een spiegelreflexcamera nemen gebruikers vaak verschillende verwisselbare objectieven mee om de best mogelijke opname vast te leggen ongeacht de scène of het onderwerp. Door het SR-mechanisme (Shake Reduction) te integreren in de camerabehuizing, heeft PENTAX het gewicht van objectieven beperkt doordat er geen SR-systeem meer moet zijn in elk objectief.
Daarnaast heeft PENTAX door het objectiefontwerp te optimaliseren voor APS-C-beeldsensoren het gewicht en de grootte nog sterker beperkt. Bijgevolg kan u meer extra objectieven meenemen in dezelfde ruimte en zo degene kiezen die het dichtst bij uw creatieve bedoelingen ligt.

Unifocaal telefoto-objectief

Unifocaal groothoekobjectief

Telefotozoomobjectief

Standaard zoomobjectief

Groothoekzoomobjectief

Unifocaal standaardobjectief

4Meer dan 100 kleurenvariaties
om een statement te maken

color variations

Color coordinate the body and grip with your favorite colors. More than 100 combinations are available. Coordinate your favorite or lucky colors to show who you are and to create a special camera that you will love more and more the more you use it.

*Color orders are limited to certain models.

5Shake-reductionmechanisme dat compatibel is met alle verwisselbare objectieven van PENTAX

shake reduction

Door het door PENTAX ontwikkelde SR-mechanisme (Shake Reduction) in al hun SLR-camerabehuizingen te integreren, beperken de digitale spiegelreflexcamera's van PENTAX de nadelige gevolgen van cameratrillingen tot een minimum en bij alle verwisselbare donker of bij het gebruik van een telefoto-objectief. Bovendien zijn alle instapmodellen van PENTAX uitgerust met een pentaprismazoeker, die vaak in modellen van een hogere klasse zit, in plaats van een pentaspiegelzoeker die doorgaans gebruikt wordt voor de instapmodellen. Deze bieden een bredere, meer heldere opname voor een snelle, moeiteloze beeldcompositie en onderwerpexpressie.

naar boven