HD PENTAX-DA 55-300 mm F4-5.8ED WR - Overzicht

  • HD_55-300WR.jpg
  • HD_55-300WR_WH.jpg

  • Weerbestendige telezoomlens
  • Hoogwaardige afwerking en uitstekende optische prestaties 
  • Gelijk aan 84,5-460 mm in 35 mm-formaat
  • HD-coating 
  • ED-lenselementen met extra lage spreiding

Links

Beschrijvingread more

Zoomverhouding van ca. 5,5x in telezoombereik

Dankzij zijn brede zoombereik van ca. 5,5x biedt deze lens een brandpuntsafstandsdekking van 84,5 (gemiddelde telezoom) tot 460 mm (supertelezoom) in het 35 mm-formaat. Daardoor is de lens ideaal voor een breed scala aan onderwerpen en toepassingen, zoals portretten en sport- en landschapfotografie. De lens bevat twee ED-glaselementen (extra lage dispersie) om chromatische abberatie over het gehele zoombereik effectief te compenseren en duidelijke, levensechte foto's te maken.

Hoogwaardige HD-coating* voor uitzonderlijke beeldweergave

De lens is behandeld met een HD-coating*, een exclusieve lenscoating van PENTAX die bestaat uit meerdere lagen en een hogere lichtdoorlating en minder weerspiegeling biedt dan conventionele coatings met meerdere lagen. Dit leidt tot scherpe en heldere beelden zonder gloed en ghosting - zelfs bij slechte verlichting en tegenlicht.

* HD staat voor 'High Definition'.

Betrouwbare weerbestendige constructie

De lens heeft een weerbestendige constructie die binnendringend water en vocht in de lens voorkomt. Wanneer de lens op een weerbestendige digitale spiegelreflexcamera van PENTAX wordt gemonteerd, profiteer je van meer duurzaamheid en betrouwbaarheid tijdens fotografie in regenachtige en nevelige omstandigheden en op locaties waar sproeiwater en spetters voorkomen.

Quick-shift-scherpstelsysteem

De lens beschikt over het door PENTAX ontwikkelde Quick-Shift-scherpstelsysteem, zodat je direct kunt overschakelen naar handmatige scherpstelling nadat het autofocussysteem van de camera het onderwerp heeft waargenomen.

Camera Toebehoren read more

naar boven